Allmänt

Lördagskväll…

bloggtestund1

 

God kväll på er alla!

 

Jahapp, då var det lördagskväll och jag har motstått alla tänkbara lockelser och gett tusan i att gå bort till affären för att köpa lördagsgodis. 😛 Duktiga mig! Hehe! Nu gäller det bara att ge 17 i alla kakor, popcorn, klubbor och annat som redan finns här hemma och hålla mig till en kopp te i stället. Men ett par bitar kandiesocker i… *s*

 

Jag har inte hittat så mycket jag vill se på tv ikväll så det lutar nog åt att jag sitter och slötittar på En prinsessas dagbok. Den är lite småkul tycker jag, men jag har sett den alldeles för många gånger egentligen. Vi får väl se om jag stannar kvar i soffan eller om jag flyttar in i nagelhörnan i stället. Det lockar faktiskt mer denna lördagskväll. 🙂

Regnet strilar fortfarande ner i en aldrig sinande ström och det är dyngblött överallt när man går ut med lilleman. I morgon funderar jag på att plocka fram mina roliga lådor och askar med tänger och tillbehör och pärla lite. Man måste ju bara hålla sig sysselsatt när det är sånt här trist väder, annars deppar man ju ihop. Får väl se om det blir lite roliga smycken i stället som resultat av det här gråvädret. 😛

 

Men nu ska jag ta ut lilleman på en snabbprommis i regnet och sen ska vi mysa ner oss i soffan och se hur länge vi stannar där. =))

Ha en fin lördagskväll alla, och på återseende. Kanske lite senare om jag har tråkigt, annars i morgon bitti. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Oh, tack så jättemycket! Haha, flugsvamsnaglar.. fast tror det såg riktigt bra ut! 🙂 Haha, låt folk stirra tycker jag! Inga ögon har ploppat ut än, så det är bara att köra på. Hihi. Tack detsamma, ha en myspys lördag! Kramis

    ps. En prinsessas dagbok kan man ibland få riktigt sköna skratt till 🙂

Kommentarer är stängda.