Allmänt

Migrän idag.. :-(

loxytavla11

 

Hej på er alla!

 

Ja, det blev lite sent här idag. Jag somnade med en molande huvudvärk igår kväll som jag trodde skulle försvinna under natten. Men i morse vaknade jag klockan sju med migrän i stället. Så jag har helt enkelt legat ända tills nu. Inget vidare kul men vad gör man? Nu kan jag i allafall vara uppe lite, men det blir nog inte många knyck idag. Lilleman och jag har precis kommit in ifrån en liten tur i friska luften, och nu ska vi titta på husse som står och balanserar på en stol vid balkongräcket 5 våningar upp och borrar upp regnbleck uppe i taket så vi slipper allt regn som alltid kommer in på våran balkong. Balkongerna i huset ligger lite lutande utåt, så dom högst upp har inga problem. Men ju längre ner man bor desto fler balkonger över som droppar ner sitt regn. Rakt ner i blomlådor och på golvet. Mindre smart konstruktion måste jag säga.

 

Jaha, det är i allafall vad jag har för planer i närtid. Jag hade tänkt laga kålpudding till middag idag också, men det återstår att se om jag orkar stå i köket idag. Resterna från igår är inte helt fel de heller.. 😀

 

Hoppas ni har en fin dag där ute i det sköna vädret. Jag återkommer lite senare, men fortsatt fotorapport från helgen. 😉

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Glömde ju svara.

  Vi använder det blå schampoot, det gula balsamet och den röda sprayen för att fräsha upp lite 😀

 2. Krya på dig, det är tråkigt tryck och åskregnfukt i luften.. skitluft..

 3. Cherlindrea säger:

  Monica: Tack vännen! Ja, jag har också känt att det har varit jobbig luft idag så det är säkert det som är orsaken. Och jag kan tänka mig att det är ännu värre vid kusten. Hoppas du haft en bra dag annars.
  Kramar!

Kommentarer är stängda.