Allmänt

Och så var regnet tillbaka igen…

loxymorgon77

 

God morgon på er i regnet!

 

Ja, en solig och varm dag fick vi, men nu är Boråsvädret tillbaka igen. Regnigt, grått och trist. Men ändå riktigt varmt måste jag säga. Eller ja, allt är ju relativt. 😉 Men 17 grader har vi i allafall, så det var en riktigt skön morgonpromenad med vovvarna trots regnet. Tyckte jag i allafall.. *s*  De här två små fjollorna höll ju på att krypa ur pälsen när dom fick regnstänk på sig. 😛

 

Den  här natten har dock varit mycket lugnare än föregående, både Loxy och Boss har sovit gott hela natten. Dock under mitt täcke båda två, så jag har liksom varit mer än lovligt varm med två värmeelement intill mig. *s* Men jag har ändå inte fått sova bra i natt, så jag har smitit upp och suttit på balkongen några gånger med jämna mellanrum. Och i morse var jag lite klokare än i går, vis av erfarenheten, och plockade med mig båda två när jag gick ut, så Håkan skulle få sova lite längre än till sex i allafall. 😉

 

***

 

Jaha, vad gör man en sån här dag då? Ja, jag har ju lite att fixa med i köket idag förstås – det är dags för storbak igen. 😀 Men jag har inte riktigt beslutat mig för om det blir idag, för jag har lite annat jag måste ta hand om först. Grönsaker och svamp i mängder som inte får bli dåligt. Jag ska nämligen göra en storsats med Ratatouille och frysa in i portionsförpackningar, så det ser ut som rena grönsaksdisken här hemma i köket just nu. 😛 Men jag får väl se om det blir någon tid över, i allafall så jag kan få inviga min nya fina hjärte-sockerkaksform. =))

 

Först ska jag dock ta en kopp kaffe till och bläddra lite i min nya Allt i Hemmet som jag fick av mamsen igår. 😀 Själv köpte jag senaste numret av Drömhem & Trädgård igår när jag var och handlade, men den skickade jag med mamma hem, så hon också hade lite kvälls- och morgonlektyr. 😉 Det är helt perfekt att kunna byta tidningar med varandra sådär. =))

 

Hoppas ni får en fin dag idag i allafall, trots det tråkiga vädret. Man får helt enkelt passa på att göra såna där inomhusmåsten som man inte har lust med när solen skiner.

 

Må så gott alla, och på återseende lite senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Så trött man blir på det här regnet!!
    Hoppas solen hittar tillbaka snart.

  2. vi har toppen väder.. sol å varmt! Go morron föresten!
    kram och ha en bra dag

Kommentarer är stängda.