Allmänt

Minas dop i bilder! :-)

dopmina22

 

Då var det dags för första bildbomben ifrån Härnösand, och först ut är Håkans barnbarn Minas dop som vi bevittnade där uppe. 

Även om väl ingen kan undgå att charmas av den här lilla sötnöten, 😀 så är förstås de här fotona mest intressanta för anhöriga och vänner, så jag lägger dem i ett galleri där det är fritt för dem som vill att kika på dem. 🙂

 

Mina, som den 12 juli döptes till Mina Victoria Linnéa i Stigsjö kyrka i Härnösand, är dotter till Håkans äldsta son Dick och hans svärdotter Alexandhra. Namnet Mina har hon fått efter sin farfars farmor, och i kyrkan höll hennes farfars far ett gripande tal om hur glad han var för detta, och berättade även att han själv konfirmerats i samma kyrka en gång för längesen. Han avslutade talet med att sjunga solo, ett inslag i dopceremonin som jag tyckte var så vackert.

Det vackra dopet förättades av prästen Nina, som även är lilla Minas moster, och faddrar var Alexandhras väninna Madeleine och Dicks bror Nicklas.

Även om inte kyrkan är något jag brukar gå till, så måste jag säga att det här var en riktigt vacker upplevelse. 😀

 

Den första bildbomben här är ifrån dopet i kyrkan, men på grund av mängden foton, så har jag fått dela upp dagen. 😛 Resten av korten ifrån dopfikat kommer i ett eget inlägg.

 

Tack Dick och Alexandhra för att jag fick vara med er den här speciella dagen. 🙂

 

Klicka på fotona för egen sida, och sedan en gång till för större format.

 

 

 
 
 

 

 

Forts. följer…. 😉

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...