Allmänt

Grabbarna önskar god natt…

loxypellisnatti1

God kväll på er därute!

Då var det snart läggdags för min del. Och med tanke på den här eftermiddagen så lär jag slockna som ett ljus. Jag är helt slut av allt liv som inte upphörde förrän nu frampå kvällen. Det är nästan så man våndas inför morgondagen för att man vet att allt sätter igång 05.15 i morgon bitti igen. Skrämmande!

Hur har ni haft det idag då? Själv har jag grejat en hel del i nagelhörnan idag, både på förmiddagen och nu ikväll, så jag har fått en hel del gjort där. 😀 Det kommer lite foton på nya dekorationer efter hand. Däremot testade jag aldrig Håkans färgburk idag, utan tänkte göra det i morgon i stället. Då ska jag börja på ett nytt handmålat nagelset.

Men nu ska jag kolla klart på CSI Miami och sen är det dags för sista kvällsturen med vovvarna innan sängdags. Hoppas verkligen jag får sova i natt så jag klarar av morgondagen. För jag lär ju knappast få nån vila på dagen i morgon heller. Blir det för illa så tänker jag ta med mig hundarna och gå ner till mammas lägenhet. Ljuva tystnad! 🙂

Ha det nu så bra alla och sov så gott när det är dags!
På återseende i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...