Allmänt

Grabbarna Grus´whiskeykväll i full gång! :-)

whiskeyevening1

God kväll på er därute!

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll alla? För min del så är det både och, kan man väl säga. Jag tillbringar kvällen i sängen inne i sovrummet med lilleman, så han ska få lugn och ro och vila sitt ben som han har ont i. Jag vill inte att han ska fara omkring och busa och glömma bort smärtan, och så är det ännu värre i morgon i stället. Risken är överhängande eftersom kompisarna är här ikväll och det tycker Loxy är tokroligt! 😀 Men inget bus för hans del ikväll alltså.

Det är dags för gubbarnas whiskeykväll. 😛 Håkan dukade fram lite olika grönsaker, bröd och andra tillbehör och stekte sedan hamburgare till alla. Medan de åt så fixade jag i ordning på övervåningen. Chips och jordnötter i skålar, glasunderlägg på bordet och massa tända ljus. Sedan flyttade jag själv in i sängen med Loxy, tillsammans med datorn, glass och en skål med blandade nötter för att ha min myskväll därinne. Jag har slösurfat på nätet, kollat lite roliga klipp, fixat bilder till bloggen och roat mig med att halvlyssna på gubbarnas tokprat ute i vardagsrummet. Dom är milt sagt underhållande att lyssna på dessa kvällar..hehe! 😛

***

whiskeyevening2

***

Det är rena kaoset i lägenheten just nu, så det var inte direkt en lätt sak att få i ordning tv-hörnan och göra den lite mysig tills ikväll. *s* Min lillasysters killes pappa var här i dag och hämtade den fina vita skänken som vi fick av henne för inte så längesen själva. Men med nya möblerna och nya planeringen så finns det helt enkelt ingen plats för den, och jag är glad att den i allafall gick tillbaka till Nicole, eller ja – till hennes kille i allafall. Det hade inte varit roligt att behöva slänga den, för det är en jättefin möbel tycker jag.

Så nu när skänken är borta har vi äntligen fått platsen som behövs för att börja flytta runt möblerna och måla väggarna. Ett arbetsbord och en liten bokhylla ska jag lägga ut på loppis på fb och se om någon vill ha dem, tillsammans med lite andra grejor. Jag behöver helt enkelt plats och jag har alldeles för mycket prylar. Sovrummet är för närvarande fullt av alla saker som fanns i skänken som försvann – glas, flaskor, skålar, m.m. men det mesta kommer att få plats i nya hyllan. Nu ska vi snart börja sätta ihop allt nytt och få allt på plats. Det ska bli såå kul!! 😀

Men nu ska jag fixa i ordning lite foton på prylar som ska upp på loppisen. 🙂 Ha en fortsatt superfin kväll alla och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon igen!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...