Allmänt

Min underbara påskbukett!

blomster1

Hej alla!

Då var påskhelgen över för det här året. Men jag njuter fortfarande av mina underbara blommor, både vitsipporna från mamma och denna fantastiska bukett från maken. 😀

Nu är den nog som allra vackrast! När både tulpanerna och ranunklerna är som finast utslagna. De lila tulpanerna är sådär krusiga i kronbladen och de gulorange är sådana där himla fina varianter med mörk kärna, jag tycker dom är helt fantastiska! Och dom passar så jättefint ihop med rakunkler.

***

blomster2

 Det är riktigt soligt och fint idag men någon värme kan man inte direkt tala om. Det är så där bitande kallt i vinden. Vi skulle egentligen tagit oss en lunch på Repet idag, maken och jag. Men så hade jag glömt att fixa hundvakt och mor skulle iväg på stan själv idag. Så det blir hemmalunch idag och Repet i morgon i stället. Jag är så sjukt sugen på sushi!

 Nu ska jag kolla igenom reklamen från Rångadala plantskola som kom idag, och även kika på nätet på Blomsterlandets och Plantagens sidor. På torsdag ska nämligen systerdottern Saphira vara här igen och våra planer är att åka och köpa blomsterfrön och plantera lite blommor, hon och jag. 🙂 Det gäller att hitta lättodlade och lättskötta roliga blommor som hon inte tröttnar på att ta hand om, men hon tycker sånt är roligt så det ska nog inte vara så svårt att hitta något passande.

Återkommer lite senare med senaste inköpet idag och lite andra kul shoppingtips. 😀

Ha en fortsatt fin tisdag alla!

***

 blomster3

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...