Allmänt

Sov så gott vänner..

loxynatt21

 

Dags att hoppa i säng här hemma. 🙂

Hoppas ni har haft en fin kväll alla. Det blev ”Get Carter” ikväll för vår del, och eftersom vi inte sett den filmen tidigare, så var det helt okej faktiskt. Men ursäkten som kom efter att filmen var slut – att filmen var utbytt på grund av tekniska problem – det undrar jag… 😉 Men hur ska dom kunna säga att ”..Oops! Vi satte visst på fel rulle..”  *s* Hur som helst var det en bra film, och efter att ha skrattat oss fördärvade åt nattens avsnitt av ”2 1/2 men” och ”Scrubs” så får det räcka för i kväll. Jag är helt slut! 😛

 

Jag kanske inte hinner med bloggen i morgon bitti, för jag har en hel del att göra med både storhandling och tvättstuga under morgondagen. Men jag dyker upp så fort jag är klar med alla ”måste-göra”. 🙂 Eller kanske tidigare, det återstår att se. =))

 

Sov nu så gott alla, och hoppas ni får en fin och förhoppningsvis solig onsdagsmorgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...