Allmänt

Gummistövlar som inte tål regn…

eveningtea11

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en skön höstdag även om det varit lite mer än lovligt kallt i vinden idag. Vi var iväg på en långpromenad med hundarna, min mor och jag tidigare, och periodvis var jag milt sagt hågad att vända hemåt igen. Men det som störde mig mest var mina ”nya” gummistövlar som jag köpte för bara några veckor sedan. Det visade sig att gummistövlarna inte tålde regn – eller ja, i varje fall var dom inte gjorda för att användas när det var lite blött på marken. Dom läcker, och då menar jag inte lite utan när jag klev i lite vatten på promenaden så rann det in vatten från alla håll och kanter. Inte någon liten läcka alltså och jag var tokblöt om fötterna när jag kom hem. Det är ju helt sjukt! Jag har ju knappt använt dem så de har ju inte gått sönder pga slitage. De måste ha varit otäta från början. Naturligtvis har jag inget kvitto kvar, så det är inte mycket jag kan göra åt detta. Bara köpa nya stövlar. Usch, vad less jag blir! 🙁 

 

Jaja, nog om det. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kika på 2 1/2 men och dricka mitt goda vaniljte. 🙂 Jag har grundmålat hela köksbordet ikväll så i morgon ska jag sätta igång med första riktiga strykningen. Jag tror det kommer bli jättefint! 😀

 

Ha nu en fortsatt fin kväll alla och en god natt när det är dags!

På återseende i morgon bitti.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Va kasst! Men igår var jag på Visko i Skene o köpte 2 par nya skor o de hade massa gummistövlar i olika färger. Roliga prickiga o prickiga regnställ 🙂 Om du har vägarna förbi någon dag så kika in där! Ha de bäst! Kram på dig

Kommentarer är stängda.