Naglar Skönhet & hälsa

Nya nagelpaket idag! :-)

nageldekornytt1

 

Hej hopp därute!

 

Det är mycket naglar just nu, men det är ju så himla roligt när man får hem massa nya saker att testa. 😀

Idag kom paketen från de två Tradera-köpen jag gjort. I det ena paketet var det ett hjul med droppformade rhinstones i olika färger. Det har varit riktigt svårt att få tag i dem. De flesta nagelbutiker har alla andra former men inte just droppar. Eller också är det helt enkelt så att de är populära och har tagit slut. Jag hittade dem i allafall i nån webbutik till slut – för 150 spänn hjulet! Det tyckte jag faktiskt var himla dyrt, speciellt som alla andra former låg på runt 100-lappen. Men så hittade jag en Traderasäljare som hade likadana, för 60:-. 😀 Riktigt bra pris!

 

Allt det andra kommer ifrån samma säljare som jag brukar beställa ifrån. Jag är inte mycket för att ligga och buda och bevaka aktioner, utan jag betalar hellre lite extra för att få köpa det direkt, och det har jag gjort här.
I paketet låg det 500 naturella tippar för gelénaglar plus 5 formar för att bygga gelénaglar utan tippar. Dessutom beställde jag ett nagellim med pensel för dekorationer, ett hjul med blandade pärlor i olika former, en rulle svart stripetape och sist men definitivt inte minst – 50 stycken blandade kartor med nagelstickers! 😀 Som vanligt är jag supernöjd med mina köp ifrån Jimbagirl, som säljaren heter. Jag rekommenderar henne verkligen för dem som är intresserad av nagelprodukter, och hon har även andra saker, till exempel till scrapping. Nu väntar jag bara på mitt sista paket, 500 naturella lösnaglar – alltså hela naglar för dekoration. De kommer förmodligen i morgon eller i övermorgon.

 

Nu ska jag inte sätta mig i nagelhörnan faktiskt…*s* utan fortsätta med mitt förmiddagsjobb, nämligen att slipa köksbordet jag köpte i lördags. 😀 Håkan åkte iväg och köpte slippapper och färg till mig tidigare idag så det är bara att jobba på. 😉

 

Må så gott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...