Naglar Skönhet & hälsa

Mina snögubbenaglar :-)

nails-snowman1

 

Hej hej!

 

Kikar in en sväng medans gelén härdar i uv-lampan. 😀 Jag nämnde ju härom dagen att jag slängde ihop en lösnageluppsättning till mig själv, eftersom jag var så less på att se mina egna nedklippta naglar. Egentligen är väl rosa naglar väldigt somrigt, men jag ville ha rosa och jag hade en plan…haha!

 

nails-snowman2

 

När jag shoppade nageldekorationer på Melba senast, så sålde dom ut alla sina jul- och vinterdekorationer, och då passade jag på att slänga ner några såna i kundvagnen att ha till nästa år. Då hade jag ingen tanke på att använda dem redan i år. Men så kom jag på att jag hade några som faktiskt passar väldigt bra just nu i snökaoset – nämligen snögubbar. 😛

 

nails-snowman3

 

Så det jag har gjort med de här naglarna är att grunda med ett ljust pärlemorosa lack. Tippen är lackad med en lite mörkare rosa nyans och i skarven har jag lagt en linje med glitterlack i ännu en rosa nyans. På några av naglarna har jag satt fast en liten rosa rundel med en snögubbe på. Dessa är utskurna ur en sådan stav som jag har bloggat om tidigare.

Enkla och lite kortare naglar som passar mig perfekt just nu. 🙂

 

Nu ska jag kila ner och se om det finns nån tvättstugetid idag. Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    söta 😀

Kommentarer är stängda.