Allmänt

En snövit morgon igen…

wintermorningdeer1

 

God morgon på er därute!

 

Då var det en ny dag, med snö och kyla. Usch, vad jag låter negativ, men jag är verkligen bara så himla trött på vintern nu. Och det är alldeles för tidigt att bli trött på den. Vi kan få vänta bra länge innan våren visar sig. Det blir lång tid att gå och vara less. *s* Så jag ska försöka att acceptera faktum lite mer tror jag, även om jag inte direkt kommer att gilla läget. Men det har helt klart varit en tuff vinter i år jämfört med vad man är van vid.

 

Den här dagen har inte hunnit utkristallisera sig riktigt än, så jag vet inte vad jag har att göra. Men jag har alltid en massa liggande, så jag tror knappast att jag blir sysslolös. 😛 Huvudvärken från igår är borta i allafall, tack och lov, så den här gången blev det inget värre av den. 😀

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen ska jag väcka min sömntuta till hund och ta ut honom på en morgontur.

Ha en fin dag därute alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...