Allmänt

Pratmorgon… ;-)

loxymorgon13

God morgon vänner!

Då var det dags för en ny dag. 🙂 Jag har fått sova lite fläckvis i natt också, och det får man väl vara tacksam för. Men en stund runt tre-tiden satt jag ändå uppe och kikade runt lite på mina favvobloggar och grejade lite på datorn. Då hade jag ledsnat på att ligga och stirra i taket. Att det ska vara så förbaskat svårt att få hjärnan att fatta att den ska sova! *s*

 

Men vid 8-tiden var vi på benen, både Håkan och jag, och med kaffekopparna i handen hamnade vi i soffan och har suttit där sen dess – fördjupade i en massa barn- och tonårsminnen av någon anledning. *skratt* Men det är himla kul att sitta och dra sig till minnes olika saker så där ibland, och dela dem med varandra. Det är ju en period i livet som sätter mycket spår och som formar en till den man är idag, och jag tycker det är jätteroligt att höra historier från Håkans tonårstid. 😀

 

Däremot klantade jag till det ordentligt på ett annat sätt. Min terapeut som jag har på stickterapin ringde precis och frågade vart jag höll hus!?! Hjälp! Jag har totalt missat att det var i dag jag skulle vara där! Jag har varit helt inställd på att det var i morgon av någon anledning, så nu missade jag en session. Inte bra alls, och otroligt slarvigt av mig! Jag blir så himla arg på mig själv!

Men det är inte mycket att göra åt. Det är som det är, och nu får jag vänta till nästa tid, fredagen den 13. Mooohaaaa! *skratt* Låter som en bra dag att träna bort fobier, eller hur? 😉

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen är det dags för lite mer grafikarbete. Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilken söt vovve… O en väldigt fin sida=)

  2. Cherlindrea säger:

    Jesse: Tack så jättemycket! 🙂

Kommentarer är stängda.