Allmänt

Dagens Måste-Ha! =)) Rosa Hello Kitty-dator!

Fast det kan jag nog bara drömma om. smiley

Hello Kitty fyller 30 år och för att fira det kommer den här specialutgåvan i 300 exemplar. Den är rosametallic och prydd med Swarowski-kristaller i olika färger. Nåt sötare får man ju leta efter! smiley

Hello Kitty NEC La Vie G heter den, och har en 100 GB hårddisk, 1 GB ramminne, DVD-brännare, 15,4 wxga-display, 1.6 GHz AMD processor och den väger bara 3,32 kg.

Datorn finns att köpa på den amerikanska sajten www.dynasin.com och 19000:- inklusive moms kostar skönheten. På www.target.com kan man köpa till olika tillbehör som tex mus och musmatta med Hello Kitty-motiv.

Jag är helt såld! smiley

Kan inte förstå varför Håkan tycker att det är ett onödigt köp när man redan har en bärbar och en stationär dator. Det är ju helt ovässentligt! Här pratar vi liksom inte bara en dator, vi pratar om ett smycke! smiley

Nej, det ser ut som om jag får köpa en burk metalliclack och en påse kristaller själv om jag vill ha något sånt där. smiley

 

Bilden och informationen kommer ifrån www.aftonbladet.se

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...