Djur

Wilma & hennes kissebebisar!

Ytterligare ett djurinlägg blir det. Och det är min bror Dennis och hans flickvän Linda som har fått tillökning i familjen. Lilla Wilma hade varit ute och slarvat på natten när hon bodde en kort period ute på landet hos Lindas pappa, och för drygt två veckor sedan nedkom hon med tre ljuvliga små knyten. Tyvärr är bilderna lite oklara, dom är tagna med en mobilkamera och jag har fått dem skickade till mig, för jag ännu inte haft den stora glädjen att få se dessa små underbara varelser själv. Men jag ska dit med kameran i dagarna, och då kommer jag att uppdatera inlägget.

Här kommer i varjefall ett litet smakprov på Wilmas underbara bebbar! smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter vad Linda har berättat för mig, så är Wilma en underbar mamma, som pysslar och pratar med sina små. Jag vet inte exakt när Wilma är född, men hon är inte gammal, så jag tycker hon är en jätteduktig ung mamma.

Eventuellt ska min ena syster ha den ena kattungen, och det känns ju underbart naturligtvis. Då stannar den i familjen. smiley

Dessutom ska en av kattungarna till Lindas mamma, så den kommer man ju också att få se när den växer upp. Den tredje kattungen skall förmodligen flytta till en kompis till Linda. Så har vi tur, så får vi kanske följa hela lilla gänget upp i åldern. smiley

Förhoppningsvis kommer jag snart kunna ta lite fler foton på bebisarna, och då hamnar de ju här förstås. smiley Ha det fint alla och här kommer ett sista kort på den duktiga mamman och hennes små knoddar.

// Indra – Finns det något mer underbart än djurbebisar?smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...