Djur

Hemligheten… ;-)

emma-och-boss1

 

Jag hoppar in med ett sista kvällsinlägg för att berätta om den stora hemligheten som vi har tisslat och tasslat om här den senaste veckan. Nu är den äntligen verklighet och jag har en tokglad syster som knappt förstår vad som har hänt henne. 😛

Underbart söta, drygt ett år gamla chihuahuahanen Boss har flyttat hem till min syster Nicole idag!  😀

Jag vet att jag borde lämna dem ifred åtminstone ett par dagar så att lillkillen får en chans att anpassa sig lite i sitt nya hem och med sin nya matte och husse, men jisses vad svårt det är att inte kasta sig in i bilen och åka dit direkt för att få gosa med släktens nya lilla chihuahua. =)) Och det ska bli så himla roligt för Loxy att få en ny lekkamrat i sin egen storlek. Och för Elliot också för den delen, han är ju uppvuxen från valpstadiet med chi och tror väl nästan att han är en själv i bland… *s*

 

dsc00756

 

Nu ska vi i allafall krypa i säng här, mamsen och jag tillsammans med Loxy och Pellispricken. 🙂 Och det har tydligen lilla Boss också gjort att döma av det här fotot som min syster precis har lagt upp på sin blogg. Båda bilderna här är alltså fräckt stulna från andariel.se där ni också kan läsa mer om Boss, vart han kommer ifrån och annan info.

 

Hoppas ni har haft en härlig dag och en fin kväll alla!

Jag är fortfarande toktrött, så jag håller alla tummar och tår jag har för en ordentlig sömn i natt, så jag har lite mer energi under morgondagen.

 

På återseende då!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Håller tummarna för att Boss och Loxy fattar tycke för varann! 🙂

    Hälsningar från fd matte 😉

  2. säger:

    Åh,vad roligt. Blir glad när jag ser chihuahuor som får nya bra hem. Han var verkligen fin. Hoppas allt går bra för dem.

Kommentarer är stängda.