Allmänt

En fullspäckad dag!

fulldag1

 

God kväll på er alla!

 

Nu sitter jag i soffan och tar det lite lugnt med en kopp kaffe efter middagen. Det har varit en lång och fullspäckad dag med städning på morgonen, fika när svärmor kom, storhandling för andra gången den här månaden, middag, disk och fika igen. Nu är jag trött måste jag erkänna. 🙂

 

Det blir en lugn kväll framför tv’n ikväll, jag har inte energi över till något annat. Och i morgon ska jag baka igen så då vore det trevligt om man var lite piggare. Förhoppningsvis får jag sova i natt efter den här långa dagen.
Det har i allafall varit en jättemysig eftermiddag. Jag lagade pannbiff till middag och passade på att bjuda hit mamma också när jag såg hur mycket mat det skulle bli. *s* Så vi har haft en riktigt trevlig stund vid matbordet, Håkan och jag och våra mammor. 😀

 

Förutom detta då? Ja, jag har kämpat med att få igång min sida som av någon anledning legat nere en del av kvällen. Jag hittade ingen orsak och kunde inte lösa det själv, så jag var precis på väg att maila min leverantör när sidan helt plötsligt funkade igen. Det där är verkligen överkurs för mig. Jag har ingen aning om hur man går in och felsöker eller kollar varför sidan bara ligger nere helt plötsligt. Jag har dessutom lagt in lite nya trackingkoder och annat det sista dygnet så jag fick misstankar om att det var dessa som strulade. Men men, nu är sidan uppe igen och förhoppningsvis funkar den som den ska nu. Men jag måste verkligen lära mig lite av det här så att jag inte står helt hjälplös när det blir problem.

 

Nu ska jag snart kika på CSI Miami och klockan 21.00 börjar nya favoritprogrammet Veckans brott på 1:an. 😀 Hoppas ni får en jättefin kväll alla, och en god natt när det blir dags.

På återseende i morgon igen!

 

avd4

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. Låter som du haft en bra dag. 🙂 Vad är det du ska baka imorn?

  Hehe, ellerhur. Det händer titt som tätt att vi bloggar om samma saker. 😛 Och angående chokladprovningen så titta in på den sidan varje dag, flera gånger så kanske det inte står att det är slut längre. 🙂 Annars är du välkommen på provsmakningskväll hos mig när jag fått mina kakor. 😛

  Hoppas du har en mysig kväll framför tvn.
  Kramar

 2. säger:

  Å de såg mysigt ut! Och hunden har sin plats haha:). Härligt när man kan äta tillsammans så. Jag lade precis märke till att du har massa recept här ju på kategorier;) spanar in Options Choc au lait nu.

  Ja men vem har inte resfeber innan man ska resa iväg någonstans! Innan jag åkte till Australien var jag helt nervös och packade i och packade ur till sent på natten… har nog inget med ålder att göra.

 3. säger:

  Hejsan! :o)

  Tänk att alla bra program ska vara tisdagar kl. 9, så mkt jag vill se på samtidigt :o) värre problem har man väl haft dock, hehe.

  Tusen tack för din kommentar! Den värmer något så enormt – tanken att det finns någon som verkligen kan sätta sig in i hur man känner.

  Det är konstigt med djur egentligen, hur mkt man kan tycka om dem samtidigt som man på något sätt inte vill veta av dem (eller vad de gör mot än rättare sagt). Men det hade ju kunnat gå så mkt värre, ska vara glad att det ”bara” var en tand och inte flera… Och vilken tur man har att det finns bra tandläkare! Tänk om man hade levt förr i tiden, då hade jag redan från 20 års ålder saknat en framtand, i resten av livet, hemska tanke :o)

  Har faktiskt ofta dåligt samvete att jag aldrig tittar in här, du är ju alltid lika snäll och trevlig, och kommer med värmande ord när jag som mest behöver det. Jag bloggar inte så ofta längre, då tappar jag kollen på andra bloggvänner också. Hoppas få motivation till att blogga snart igen (och fixa designen som jag så klantigt råkade radera) :o)

  Hoppas innerligt att allt är bra med dig och Loxy!

  Många kramar från mig och Leo

Kommentarer är stängda.