Allmänt

Massa snö idag..

mattes-skatt1

 

God förmiddag på er alla goa!

 

Tar en liten stund vid datorn innan jag ska sätta igång här hemma med dagens bakning. 🙂 Vi har ätit frukost här, något som jag aldrig gör i vanliga fall men nu när svärmor är här så får jag väl börja med lite sundare vanor. =))

Det är maaassa snö här hos oss – för att vara Borås i allafall. 😉 Men nu ska det tydligen inte regna mer i dag i allafall, och blir det mildväder idag så lär mycket töa bort. Jag gillar inte massa snö, men jag gillar slask ännu mindre. *s* Vi får väl se hur det ser ut i eftermiddag. Enligt väderprognosen så ska det bli snö på fredag igen.

 

Men nu ska jag ta tag i dagens göromål. Jag återkommer lite senare, i mån av tid. 🙂 Det blir lite mindre av den varan under den närmsta veckan eftersom jag gärna vill umgås med svärmor.

Ha nu en fin dag alla, och må så gott!

 

flower1g

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...