Allmänt

Bättre idag! :-)

loxy-pratar1

God förmiddag på er där ute alla!

Idag mår jag faktiskt lite bättre äntligen! 🙂 Jag har fått sova hela natten och det gör så himla mycket när man har migrän. Håkan däremot fick inte sova i natt av nån märklig anledning, han som alltid sover som en stock. Så i natt fick han känna på hur det är att slå ihjäl tiden vid datorn och tv’n. 😉 Nej, ärligt talat – jag tycker synd om honom, för jag vet hur förbaskat jobbigt det kan vara! Först vid två-halv tretiden somnade han, och ändå var han uppe med mig tidigt i morse. Starkt gjort. =))

Tvättid idag då. Och som vanligt får vi hänga tvätt i hela j*a lägenheten! För varken torkrummet eller torktumlaren fungerar ju som de ska därnere, så vartenda plagg är dyngblött fortfarande efter typ 2 timmars torkning när man tar upp det. Superkul! Inte!

Något som däremot är riktigt roligt är det här! 😀

kreative-blogger-award1

Jag nominerade ju sju stycken bloggar till Kreative Blogger Award för ett tag sen, och har fått tillbaka den av två stycken av mina nominerade. 😀   Tusen tack Mikka och Emma! Dessutom har jag fått den utav Danielle på PomPom, där hon bloggar om sin underbart söta Pomeranian Pepsi och en massa annat kul. 🙂  Massa tack Danielle!

1

Ännu en utmärkelse som jag fått för ett bra tag sedan och som borde ha kommit upp här för längesen, har jag fått av underbara Linda som har bloggen Huset på Kullen, en av de finaste inredningsbloggarna jag vet. Tack Linda!

Den här utmärkelsen skickar jag vidare till alla er gulliga läsare som har följt med mig hit till min nya adress och känner för att kalla mig för sin bloggvän. 😉

 

Nu ska jag ta itu med hängning av tvätt här. Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilken söting!! Vi har oxå en chihuahua, en tjej med namnet Leeloo 😉 Jättefin blogg!! Ska vi lägga till varandra över bloglovin??

  2. Cherlindrea säger:

    Medeleine: Ja, det gör jag jättegärna – om jag bara kan komma ihåg mitt lösenord dit. Haha! Jag satt och fipplade med det igår, men 17! Jag har verkligen glömt bort det! Jag måste nog skicka efter det igen. *skratt*

Kommentarer är stängda.