Allmänt

Ett litet livstecken…

bloggbild3

 

God kväll på er!

Bloggen har stått still i dag som ni kanske har märkt, och det har berott på att jag har legat och försökt vila bort min migrän idag. Jag har inte ens haft med mig mini-lappisen in i sängen för en gångs skull. 😉 Först nu på kvällen har jag förflyttat mig ut i vardagsrummet och ätit litegrann, men det blir nog inte någon sen kväll för mig. Jag tänkte kika på ”Law and Order: Special Victims Unit” på 9:an nu, och om jag orkar så blir det ”Criminal Minds” på 5:an klockan nio också, men sen ska jag försöka sova igen. Förhoppningsvis mår jag bättre i morgon.

 

Hoppas ni har haft en fin dag alla! Nu ska jag krypa ner under min pläd igen. 🙂 Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(6) kommentarer

  1. Men OJ vilken snygg layout det hade blivit här då!
    Nu blev jag avis… *fnissar*
    Fast… Skipper är ju kille så det kanske inte passar honom.
    Men här passade det ju ypperligt!!

  2. säger:

    Hoppas att huvudvärken försvinner och du får en fin helg!
    Kram Ali

  3. säger:

    Men hej vännen, vad tråkigt att du har varit dålig igen. Hoppas du får må lite bättre idag, eller mycket bättre heller! Jag tänkte skicka ett sms igår men är glad nu att jag inte störde dig. Jag var på Small To Big och skulle överösa dig med märkestips på bra kvalitets kläder. Jätte kul att stanna förbi där om ni är i stockholm! Sen finns några märken ifrån hennes webbutik som jag lätt kan rekomendera! Ta hand om dig och vi hörs, kramar på dig i massor

  4. Cherlindrea säger:

    Eliza: Tack vännen! 😀 Fast Loxy är ju faktiskt en kille också… *skratt* Men jag är i allafall en tjej..hehe. Och en tjej som är en fullkomlig sucker för rosa så det passar mig perfekt det här. Loxy får bara stå ut. Haha!
    Kramar på er båda! 😀

  5. Cherlindrea säger:

    Ali: Hej vännen! Önskar dig en jättefin helg också! Kramar om!

  6. Cherlindrea säger:

    Lori: Åhh, vad roligt det låter! 😀 Jag har tjatat på Håkan hur länge som helst att vi måste ta en tur till Stockholm så jag får shoppa loss där uppe och ta en fika på nåt mysigt hundcafé. 😉 Vi får höras på msn så jag kan få lite tips av dig. =))
    Massa kramizar!

Kommentarer är stängda.