Allmänt

Toktrötta efter utekvällen.

trotta1Det kan man lugnt säga att vi är nu, både Håkan och jag. Jisses, vi är ute så sällan att vi blir helt utslagna när vi är ute och springer på stan efter klockan 21. *skratt* Men det har verkligen varit en riktig toppenkväll! Superlyckad och jätterolig, både bowlingen och restaurangbesöket. Jag var ju hopplös på bowlingbanan förstås..*gapskratt* Jag är inte säker eftersom jag inte har riktig koll på hur de andra spelade, men jag tror att jag ligger bra till för ett pris för mesta ”rännspelning”. Hehe! smiley Håkan var mest upptagen av hastigheten på kloten..*garv* Visst är vi superseriösa bowlare! smiley

Men som sagt, tokroligt var det ändå, trots att det inte gick speciellt bra. Och på vägen till La Copita passade vi på att ta några gruppfoton vid foten av Borås nya stolthet Pinochio. =))

Maten på La Copita var helt out standing, precis som sist vi var där Håkan och jag, tillsammans med Niklas och Linda. Håkan hade beställt Brocheta de Solomillo -kolgrillat oxfiléspett med chorizo och färska grönsaker, dip på vitlök och rostad paprika och friterad örtkryddad potatis. Själv åt jag Solomillo a la Plancha – kolgrillad oxfilé med brandypepparsås och krämig potatisgratäng. Till efterrätt valde Håkan Brandymarinerade jordgubbar med vaniljglass och jag tog Pecan- och karameltårta med vaniljglass. Jag stod i valet och kvalet tidigare, ifall jag skulle välja kött eller fisk och ikväll fick jag provsmaka lite av den fiskrätten jag funderade på. Och nästa gång blir det helt klart halstrad havsabborrefilé med aioli. Så fantastiskt god! smiley

Vid 23-tiden åkte Håkan och jag hemåt. Det gjorde de flesta tror jag, men vissa planerade att gå vidare en stund till något annat ställe. Men mamma hade varit hundvakt här hemma i över 5 1/2 timme så det var dags att låta henne komma hem också. Vi var dessutom toktrötta själva, så det fanns inte så mycket varesig ork eller lust kvar till några vidare utsvävningar.

Förhoppningsvis har jag lite foton att visa upp i morgon, men jag – hör och häpna – glömde faktiskt kameran! Våran köksklocka hade stannat, och när vi trodde att vi hade 2 1/2 timme på oss innan vi skulle iväg, så upptäckte vi helt plötsligt att vi i själva verket bara hade lite drygt 1 timme på oss. Det blev naturligtvis tokstressigt och jag sprang ifrån kameran. Men vi har tagit en hel del bilder med mobilkameran och förhoppningsvis har det blivit några okej foton där. Men dom kommer upp i morgon. Nu måste jag bara gå och lägga mig, innan jag somnar här framför datorn.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...