Naglar Skönhet & hälsa

Nya nageldekorationer

nageldekor5

 

Dags för lite nya nageldekorationer. 😀

 

De här fem olika gjorde jag färdiga i morse innan jag åkte till stan, och jag testade lite av mina nya dekorationer.

 

Den första är gjord med en snedlinje av svarta pärlor och med en mörkt glittrig rosa på ena halvan och silverglitter på den andra. Tre silverstjärnor satte jag fast på den rosa delen.

 

*

 

Den andra nageln lackade jag först med ett ljust lila lack. Sedan lade jag ett mörkare lila lack på tippen. I kanten i mellan de två lacken applicerade jag en rad med ivory-färgade halvpärlor och med en rosett i mitten.

 

*

 

Tredje dekorationen är ännu ett förslag på juldekoration. Grunden är ett rött lack med lite glitter i. Sedan lade jag på ett transparent lack på tippen som ”lim” för att sedan lägga på ett mörkrött glitter. På tippkanten lade jag en rad med vita stjärnor och en rad med vita pyttepärlor.

 

*

 

Den fjärde nageln är lackad med ett puderrosa lack i botten. Tippen är lackad i ett rosa lack med glitter i, och vita pärlor är applicerade med nagellim på kanten mellan nyanserna. Till sist lade jag en slice-dekoration i form av en rosett på pärlraden. Den här rosetten är en av de nya dekorationerna som man kan köpa i de stavar jag har visat här tidigare, och som man sedan skär i tunna ”skivor”.

 

nageldekor4

 

Den femte och sista nageln är enkelt lackad med svart botten, två orage ränder och en vit. Det här var en liten kul grej jag gjorde för att glädja Håkan med en Harley-Davidsondesign. Haha! Men så fick jag ju öva på maskering också. 😛

 

Samtliga designer är förseglade med ett transparent topcoat.

 

Det var dagens skörd med nageldekorationer. 😀 Nu ska jag kolla på ”2 1/2 men” och äta godis. *s*

 

Ha en mysig kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Dom två översta och en sista var sjukt snygga. Jag försökte välja ut en favorit, men det gick inte. Alla lika läckra ;)mer sånt! Älskar när du lägger upp bilder på naglar 🙂
    puss puss

  2. ååå grymma de blev den sista va ju jätte snygg wow säger jag =)

  3. Den sista rosa med rosetten på snedden var perfekt, den påminner om Hello Kitty med den på sned sådär, men alla är fina!

  4. säger:

    Godmorgon vännen!!

    Hoppas att allt är bra med dig, ingen huvudvärk och sömn på natten.
    Superfina dekortaioner på naglara. Min favorit är den med rosetten och den sista. Du kommer bli hur grym som helst på detta!!

    Hoppas att du får en bra dag trots det mindre roliga vädret.

    Kram kram

Kommentarer är stängda.