Allmänt

En stormvind i vardagsrummet!

saphirakollage1

 

Jisses, nu har lugnet lagt sig här hemma! *skratt*

 

Saphira är som en liten stormvind när hon far fram numera. 😀 Hon ser så himla oskyldig och lugn ut, hon springer inte omkring och röjer eller så – tvärt om skulle jag vilja säga, hon smyger omkring…haha – men hon har minst 7 meter långa armar och en ofattbar förmåga att hitta saker trots att man tror att man har barnsäkrat halva huset. *s* Hon får ändå tag på nånting ”förbjudet”. 😉 Så hela vardagsrummet har sett ut som ett bombnedslag idag. 😀 Men vad står man inte ut med för en liten älskad Saphiras skull…? *s*

*

Men det har varit jätteroligt att ha dem här som vanligt, och efter fika, småprat och Saphirajakt så följde Loxy och jag dem en liten bit på väg eftersom Nikki bestämde sig för att dom skulle promenera ner till stan. Men nu är vi alltså hemma igen och ska fortsätta där vi avbröts av trevligt familjebesök. Eller ja, jag ska fortsätta pyssla i köket… Loxy ska väl fortsätta att sova eller nåt… *s*

 

cutecolorsloveicon31

 

Det är riktigt skönt väder ute nu faktiskt. 😀 Soligt – men blåsigt!

Må så gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...