Allmänt

Myskväll framför tv’n..

husseloxy1

 

God kväll på er ute i stugorna. 🙂

 

Hoppas ni har haft en fin dag! Nu är jag i allafall så gott som klar i köket. Bara kylen kvar.. *s* Men jag fick i allafall planterat om min pelargonstickling i dag också, och den hade verkligen satt jättefina rötter. Inga problem alls att sätta om den, men verkligen på tiden. Dessutom hade jag fyra nya kryddväxter som skulle planteras om, så det blev lite pyssel vid planteringsbordet idag också. 😀

 

cutecolorsloveicon31

 

Håkan jobbade idag, och kom hem vid 20-tiden. Han ringde på eftermiddagen och talade om att han kanske var tvungen att flyga upp till Karlstad och vakta ett Jas 39 Gripen, som hade tvingats nödlanda på grund av fågelkollision, tills beredsskapsstyrkan kom. Men som tur var slapp han det och jag fick hem honom i stället. 🙂 Själv hade jag ju förstås tyckt att det vore tokkul att få flyga med en SK60. 😀 Okej, det är inget Jas, men det är ett jetplan i allafall. Men för Håkan är det väl inte lika spännande antar jag, efter alla år på Såtenäs. 😉 Så är det väl, man vänjer sig vid det mesta, och det som är spännande för någon är vardag för en annan.

 

Nu fick vi en myskväll hemma i stället i allafall, så nu ska jag plocka fram nåt gott att äta, och sen blir det nog bara lite slötittande på tv innan sängdags. Det är aldrig speciellt mycket på tisdagskvällar, men just nu pågår ”48 Hours” och det kan vara riktigt spännande tycker jag. Hopppas ni får en trevlig kväll alla och en god natt när det blir dags.

 

Må så gott och på återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Men hej vackra vän, vilken pärs du har varit med om med huvudet. Hoppas verkligen att du är återställd nu och inte känner av det.
  Små yrväder vet jag allt för väl haha, jag vågar inte ens åka hem till folk som inte har småbarn med Noah. Till exempel hans egen farmor som har så mycket saker framme och dukar överallt att det är omöjligt att ha hennes egna små barnbarn inne. Jag håller mig ute i gårdshuset när vi är där.
  Hoppas ni får en jätte mysig kväll tillsammans. Själv ska jag väl up till sängen snart trots att jag behövde jobba en stund och betala räkningarna med. Det få gå imorgon.
  Sköt om dig så jätte mycket och många våriga kramar!

 2. säger:

  Så du gjorde också en loppisrunda i lördags! Visst är det kul? Hoppas att ni fyndade en massa kul ni också.

  Måste bara får skriva att din lilla vovve är så underbart söt.
  Vilket litet charmtroll…..

  (vilket superhäftigt jobb att vakta jas-plan! )

  Kram

 3. säger:

  Go´morron, syster! 🙂 Hoppas du mår bättre. Hade jag varit dig så hade jag ”bott” på Såtenäs och tagit alla tillfällen som gavs att komma de där stencoola planen lite närmare:) De är ju så häftiga!!! Hälsa Håkan så gott och sköt om dig. Kramar/Tess

Kommentarer är stängda.