Allmänt

Dags för omskolning igen.. ;-)

loxymorgon101

 

God morgon på er därute!

 

Eller ja – uueäckk!! skulle jag snarare vilja säga om den här morgonen! Regnet bara vräker ner, och det är absolut tokgrått ute. Loxy kastade bara en blick på mig när jag klev upp, och sen kröp han ner under mitt täcke igen. Ingen risk att han tänker kliva upp den närmsta timmen. *s* Jag hade nog helst sovit bort den här morgonen också, men vad 17 gör man när man inte kan somna om? Så himla kul är det inte att ligga därinne och glo i taket liksom..

Så jag tänkte att då går jag väl upp och tar en kopp kaffe och sätter mig vid datorn och bloggar lite i stället då… Jomen tjena! Då har modemf**nskapet lagt av igen, så jag har fått ägna morgonen åt omstarter av routrar, modem, datorer och diverse annat pyssel för att få igång åbäket igen. *suck* Varför??? Jag blir verkligen galen när tekniska prylar inte fungerar!

 

Men men, nu funkar det igen. 😀 Regnet öser visserligen fortfarande ner, men jag får väl hitta på nåt innepyssel i vanlig ordning. Jag har en jättelista med saker att göra så jag lär ju inte vara sysslolös precis. *s* Jag gissar att det lutar åt omskolning av plantor idag. Bäst att passa på när Håkan är hemma så jag kan stå i lugn och ro ute vid planteringsbordet utan att ha en skrikande hund inne i lägenheten. 😉 Han får väl gärna vara med egentligen. Men grannen har en enorm – och då menar jag verkligen ENORM – boxerhane på drygt 7 månader, som brukar galoppera ut utan förvarning på vår gemensamma lilla loftgång med jämna mellanrum, och det är inte så lyckat med Loxy där då också, har vi upptäckt. Hehe! 😛

 

cutecolorsspringicon3

 

Vi får väl se hur mycket jag hinner med idag. Eventuellt ska Håkan iväg till Göteborg med några kompisar idag, varav den ena ska lämna in sin hoj på verkstan, så jag får sätta igång tidigt här om jag ska hinna bli klar innan han ska åka.

Nu ska jag i allafall ta en kopp kaffe till och lägga upp dagen på bästa möjliga sätt innan alla vaknar.
Hoppas ni får en fin dag, och tack alla söta för era gulliga kommentarer. Jag mår mycket bättre nu, så jag hoppas att det inte hände något allvarligt med skallen efter smällen. 😉

 

Må så gott och på återseende lite senare!

 

cutecolorsplant3a1

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. morron, morron på er! Här är vädret sådär. Regnade lite i morse, va ett riktigt rusk väder. Men nu är det sol?! Konstigt väder, är väll de ända man kan säga?!

    Hoppas ni får en bra dag, trotts de dåliga vädret.

    kram

  2. säger:

    åhhh vad synd! här i Sthlm är det sol och varmt. 18 grader på min termometer 🙂 Hoppas att solen hinner fram dit senare idag.

    kram^^

Kommentarer är stängda.