Allmänt

Tillbaka igen… ;-)

jag-tillbaka-i-bloggen11

 

Hej på er alla!

 

Ja, då var jag tillbaka igen!

Jag har inte mått så väldigt bra de senaste dagarna så bloggen har fått gå lite på sparlåga. Igår stod den helt still efter morgoninlägget, för efter storhandlingen (som jag egentligen inte borde ha gett mig på över huvudtaget) så blev jag sängliggande resten av dagen och nästan hela kvällen, och idag vaknade jag klockan 10. (!)

Jag har inte haft migrän, som brukar vara den vanligaste orsaken när jag försvinner så här, utan det som ställt till problem den här gången är faktiskt smällen jag fick i huvudet härom dagen. Som de flesta som läser min blogg förmodligen vet, så har jag epilepsi efter en olycka och jag tror inte att det var särskilt bra att få en sån kyss i skallen som jag fick nu igen. Det var ju just en huvudsmäll med hjärnskakning som orsakade min hjärnskada som resulterade i ep, och de sista dagarna har jag haft stora problem med epilepsin. Jag borde nog ha uppmärksammat det här direkt och tagit en liten tur till neurologen, men nu känns det faktiskt bättre så jag avvaktar lite. Förvärras det igen så åker jag upp, men annars känner jag faktiskt inte för att ligga däruppe på observation ett dygn med EEG och hela baletten – man vet ju vad som ska hända liksom – och det är så himla trist. Jaja, jag vet mamma! *s* Men det är faktiskt bättre idag! 😉

 

cutecolorsplantflower4

 

Men nog om mig. Jag fick i allafall storhandlat igår, även om det tog några timmar. *s* Jag hade lite svårigheter att rationalisera handlingen och tyckte mest att jag snurrade omkring inne på Maxi Stormarknad. 😛 Men jag kom ändå hem med en hög med matkassar som stämde riktigt bra överrens med listan jag hade skrivit, så jag får väl anse mig nöjd i allafall. 😉 Dock skulle jag ha behövt röjt ur och städat skafferiet innan, för jag fick inte ens in hälften av grejerna när jag kom hem. Så nu står allt på köksbänken och väntar på att jag ska få tummen ur och börja röja plats. Det skulle jag ha gjort för längesen, om jag inte hade sovit bort halva dagen… *s*

 

mc-hofsnas1

 

Vädret är växlande idag, med sol och moln om vartannat, men oerhört blåsigt.

I lördags – när vi var iväg på Frufällans marknad var det ju kanonväder, och innan Håkan plockade upp oss ute på loppisen, så var han och några andra i gänget ute på en mc-tur till Hofsnäs som anordnats av Lugnets Mc-center. Han tog ett par bilder där och jag var bara tvungen att visa er några av dem.
Ca 200 hojar var med på turen! 😀 Snacka om ett ordentligt gäng som dök upp ute på Hofsnäs herrgård! =))

 

Må så gott alla och ha en fortsatt fin dag! Nu ska jag ta hand om mitt skafferi. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. uch, nu blir jag (vi) orolig för dig! Se till att bli bra, annars får du ta dig till en doktor!!!! (kramar om)

  Skönt att storhandla i alla fall. Trotts att det kostar pengar å tar lång tid. Men finns det nått härligare än att få köket fullt av grejer igen?!

  Ha en ba dag nu, ta hand om dig och Loxy. KRAM

 2. Cherlindrea säger:

  C: Tack söta du, vad gullig du är! 🙂 Det har faktiskt varit mycket bättre idag, så jag hoppas att det inte kommer något otrevligt efterspel. Men känner jag av något så åker jag upp såklart. 🙂

  Hoppas ni har haft en fin dag! Massa kramar!

 3. säger:

  Oj, hoppas att du känner dig bra nu Indra. Blir ju orolig för dig!
  KRAM!

Kommentarer är stängda.