Allmänt

Regn och rusk!

loxymorgon68

 

God morgon på er!

 

Idag ville inte Lilleman varken vakna eller gå ut på morgonen, men vem 17 ville det?! Fy vilket väder det är nu igen! Grått, trist och regnigt.. Det är verkligen en härlig försommar vi har.

Jag trodde jag skulle sova länge idag, för jag var toktrött igår och hade ingen som helst lust eller energi att göra något alls under gårdagen. Jag såsade mest omkring här och påbörjade saker som inte blev klara. En sån där jobbig dag där man känner att det inte finns någon ork till nånting. Och sen till råga på allt så kunde jag ändå inte somna på kvällen, utan var vaken till runt tre i natt ungefär. Men det spelade tydligen ingen roll, för strax över sex var jag uppe igen. Så nu har jag i allafall fått fixat i ordning lite i köket och påbörjat månadens storhandlingslista. Jag ska försöka att få matpengarna att räcka den här gången… *skratt* Det slutar alltid med att jag handlar över matkassans tillgångar och min kära sambo börjar ha invändningar mot det. 😉 Men det är ju så himla lätt att låta lite gott eller roligt slinka ner i shoppingvagnen. *s* Skärpning på mig nu alltså. =))

 

pelar2

 

Så idag ska vi alltså iväg och storhandla, men jag måste verkligen hinna med och sätta om min pelargonstickling under dagen också. Och egentligen skulle jag nog behöva sätta om mina andra pelargoner också. Jag tror inte dom trivs i sina för små krukor. Vi får väl se hur mycket jag hinner med, handlingen brukar ta halva dagen och sen är jag helt slut. *s*

 

Nu ska jag slå upp en kopp kaffe till och fortsätta med handlingslistan. Varför skriver man inte ner vad som tar slut under månadens gång i stället? Jag vet ju att jag behöver massa saker som tagit slut, men just nu kommer jag inte på en enda grej. *suck* 

Jag måste verkligen bli lite mer strukturerad… *skratt*

 

cutecolorsspringicon3

 

Ha en jättefin dag alla, ni kanske har lite bättre väder än vad vi i Borås har välsignats med idag. 😉

Må så gott och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. uch å fy för vädret kan jag hålla med om.. men ni verkar ha det värre än oss. Har haft soligt i helgen, även nu. Men det sägs att vi ska ha regn idag.. undrar vart det tog vägen? kanske kommer det senare?!

  jasså, du ska oxå skriva matlista (ler). jag är oxå en sån som gör det, men jag önskar man slapp. Dock har man ju inte så mycket pengar, så då är det lättare med en lista. Bestämmer mat för en hel månad, maträtter alltså. Sen skriver jag upp listan över vad som ska handlas till allt, sen är det bara att göra av med pengar. Som tur är händer inte det idag, jag ska handla den 25:e.

  Ha en bra dag idag… kram

 2. Vilken fin rosa blogg!

  Nu har jag en ny tävling på min blogg – vinn en ROSA Matthew Williamson-topp!
  http://josabeth.blogs.se/2009/05/17/taevling-vinn-rosa-matthew-williamson-topp-6131898/

  Kram!

Kommentarer är stängda.