Allmänt

Vintermorgon…

vinterfoto-mammas1

 

En riktigt god snöig morgon på er alla! 🙂

Ja, om jag tyckte att det hade kommit en hel del snö igår morse så var det i princip ingenting mot hur det såg ut när jag steg upp idag. Det har helt plötsligt blivit jättevinter igen! Och det är väl inte så mycket att orda om egentligen… Hur mycket jag än längtar till våren så är vi ju trots allt bara i februari ännu, och vad jag än tycker om saken så räknas februari som en vintermånad. Det är liksom bara att acceptera, även om man inte nödvändigtvis behöver gilla läget. 😉 Men gilla eller inte, det är i allafall väldigt vackert, det kan jag inte förneka. Och eftersom det är såpass milt dessutom, så tycker till och med Loxy att det är ganska livat att rusa omkring i snön. Det är bara att svälja chocken och ta vara på tillfället. *s*

 

Jag har faktiskt varit på benen sen halv åtta i morse, även om det här kommer in sent, men jag har som jag nämnde i går, en hel del att göra idag. Och jag började morgonen med att dammsuga och skura golv. Nu ska jag skriva en shoppinglista till Håkan och sen ska jag ta itu med jordens disk. Kul värre… Inte! Men får jag bara det gjort så kan jag koppla av lite sen och sätta mig vid datorn en stund. 🙂

 

Hoppas ni får en jättefin dag alla och kan ta vara på det milda vintervädret. På återseende senare, då med lite Alla-Hjärtans-Dag tips. =))

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...