Allmänt

Semla till mamma ikväll…

semla11

 

Det blev lite väl sent här ikväll, men mamma och jag fastnade totalt vid datorn ikväll och har suttit och tittat på allt ifrån Hello Kitty-prylar till massa pudelbilder och urvackra arabhästar.

Kvällens ”meny” bestod av varma mackor och vi testade en ny, tokgod skinka-Lönnebergaskinka med pepparsmak-som passade perfekt till toast. Efter mackorna var jag precis stoppmätt med eftersom jag lovat mamma mina hembakade semlor i typ ett par veckor nu, så var det bara att ställa sig i köket och pyssla. *s*

Så – vad tycks?  Mina livs första semlor! 😛 Jag var faktiskt alldeles för mätt för att klämma i mig en semla själv ikväll, men i morgon tänkte jag göra varsin till Håkan och mig. Dom fick i allafall med beröm godkänt av mamma och det får man väl vara nöjd med. =))

 

Nu är det i allafall sängdags för min del, och förhoppningsvis får jag sova i natt. I morgon kommer jag att ha en hel del att göra, men jag hoppas jag hinner med bloggen ändå. Håkans son Niklas och hans sambo Linda ska iväg och kika på en ny motorcykel i våra trakter och kommer sedan hem till oss på middag. Alltid lika trevligt, och jag hoppas att jag har kommit ihåg allt nu som ska göras i morgon.

 

Hoppas ni har haft en mysig kväll, och får sova gott! På återseende i morgon alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Gud vilken fin design du har på din blogg, kul å läsa om vovven , kissen och undulaterna i egna länkar! 😀
  Mkt trevlig och fin blogg 😉

 2. Cherlindrea säger:

  Sandra: Tack så jättemycket! 🙂 Vad roligt att du tycker om min blogg. Jag är inte riktigt klar med flikarna däruppe ännu, men de visar ju lite hur det är tänkt att se ut i allafall. 😀

 3. säger:

  Ååh, semlan ser riktigt god ut! Jag vill också ha! 😛
  Kram

 4. Cherlindrea säger:

  Mickan: Dom var faktiskt jättelätta att baka. 😀 Det trodde jag inte, jag hade väntat mig tegelstenar till bullar. Haha!
  Kramiz!

Kommentarer är stängda.