Allmänt

Kylig morgon…

loxymorgon24

 

God morgon ute i stugorna!

 

Då var det en ny dag, en ganska kylig sådan måste jag säga. Men förhoppningsvis tittar solen fram lite senare. Just nu är det ganska molnigt och småblåsigt här och inte alls speciellt inbjudande. Men jag har ändå tillbringat en stund ute på balkongen med kaffekoppen och senaste numret av Allt om Trädgård för att se till att jag gör rätt med min lilla fröodling den här gången. Förra året försådde jag inte inne så det blev lite därefter… *s*

 

***

 

Men nu är sådden avklarad så idag tänkte jag börja ta itu med mina nya tyger som kom från Jotex i veckan. Det är nya kuddar till vardagsrumssoffan som ska sys, och det är ju ingen större grej så det borde gå ganska fort. Det enda jag verkligen avskyr med det där, är när man ska sätta saxen i beställt tyg första gången. ”Har jag mätt rätt nu? Klipper jag rätt nu? Kommer det att räcka som jag tänkt mig?” *s*
Är tyget köpt i stan så är det ju bara att kvista ner och köpa nytt om man gör fel, men hur kul är det att behöva beställa och gå och vänta på nytt liksom? 😛 Men eftersom jag är så himla harig när det gäller det där, så är det ytterst sällan det händer något med tyget. Jag är alldeles för petnoga och verkligen dubbel- och trippelkollar det innan jag börjar klippa. Så idag är det dags att ta tjuren vid hornen och få det där gjort. 😀

 

***

 

Men nu har min kära sambo vaknat så jag ska göra honom sällskap på balkongen en stund med kaffekopp nummer två. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Go morron! Här är det oxå kallt, när vi gick ut i morse så va det -2. Men nu har det tack å lov blivit 1,8 + istället. Hoppas det blir varmare under dagen!

    Önskar er en toppendag! KRAM

Kommentarer är stängda.