Personligt

Min gröna blomfjäril!

flowerbutterfly1Den här ursöta blomsterfjärilen fick jag i present av mamma igår, när hon kom upp hit för cupcakes-fika. smiley Jag har inte själv tänkt så mycket på att skaffa någon sådan, trots att mamma har pratat om dem hela våren, men jag har bara sett den större varianten framför mig och dom tycker jag passar bättre i trädgårdsland. Men dom här små är ju jättegulliga att ha i blomlådorna på balkongen. Man kan ju inte bli annat än tokrörd. Här har mamma pratat hur länge som helst om att hon vill ha såna här fjärilar i trädgården, och så går hon och köper en till mig i stället. Gulle mamma! smiley

Tyvärr står balkonglådorna på golvet för tillfället, eftersom blommorna först blåste sönder och sen drunknade, innan jag kom på att vädret kanske var en smula för hårt för dem. smiley Men förhoppningsvis kan jag lyfta upp dem på räcket snart igen, så fjärilen kan få komma till sin rätt lite bättre. Tack älskade mamsen! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...