Personligt

En liten eftermiddagsvila…

vila1I mammas romantiska dagbädd. smiley Loxy och jag promenerade ner en sväng till henne förut, dels för att låta lilleman och Elliot leka av sig lite tillsammans, dels skulle jag lämna en bit av det nya fodret som Elliot ska provsmaka – mamma ska också gå över till delvis färskföda – och sen var jag enormt nyfiken på alla nya saker jag visste att hon hade köpt till hemmet. Bland annat en serie med toksnygga vita porslinsburkar med lock i rostfritt stål till köket och en fruktskål i vit keramik till vardagsrumsbordet.

Hon berättade att min lillasyster Nicole skulle komma under dagen, tillsammans med Saphira, och troligtvis även sin barndomskamrat Saija. Så jag kilar väl ner en sväng om en stund så jag får träffa dem innan dom åker igen. Jag råkar veta genom sms att min stackars syster fått nackspärr, så hon är inte på jordens solskenshumör idag, om man säger så. Jag har full förståelse…

Det fina höstvädret verkar hålla i sig, även om solen går i moln lite då och då. Det blåser visserligen ganska ordentligt, på gränsen till stormbyar i mellanåt, men det regnar i varjefall inte än. Nu ska jag ut och fylla på fågelhuset på balkongen. Må fortsatt gott alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...