Allmänt

Lite lördags-skoj! =))

kul6

Solbränna.

Hans gyllenbruna kropp ser perfekt ut, konstaterar han, men blir förskräckt när han ser att han är vit som ett lakan i skrevet efter att ha solat med badbyxor. Irriterat bestämmer han sig för att gå till stranden och jämna ut solbrännan. Han hittar en avlägsen del där han är alldeles själv, sedan klär han av sig och gräver ner sig i sanden så bara höftpartiet sticker fram. Det tar inte lång tid innan två gamla damer kommer promenerande och ser den vita snoppen som svajar i vinden. Den ena damen petar på den med sin käpp och säger med en suck: Det finns ingen rättvisa här i världen. Vad menar du, frågar den andra damen? Jag är 80 år gammal och har jagat såna i hela mitt liv och de har varit svåra att få tag i, och nu växer dom jävlarna vilda. Och jag är för gammal för att orka huka mig ner.

Två löss.

Det var en gång två löss som arbetade i Kjell Lönnås mustasch, men hade börjat tröttna så smått. Han sjöng ju så mycket. Ingen lugn och ro. Lössen ringde upp sin arbetsledare för att höra om det fanns något annat arbete för dem. De hade tur, det fanns plats kvar i Ricky Brunchs armhåla! Allt var frid och fröjd ett tag, men så en dag ringde de upp sin arbetsgivare igen. Ricky hade börjat träna och det var ju så svettigt! Fanns det möjlighet att flytta på sig igen? Den här gången hade de tur! Ett riktigt toppenjobb var ledigt, i Lill-Babs mus! Tiden gick, men så en dag ringde det hos arbetsgivaren igen!! Det var de två lössen. Arbetsgivaren sa, ”Men vad nu då. Vill ni flytta igen? Ni har det bästa jobb som finns, Lill-Babs mus; varmt, lite fuktigt och allmänt mysigt. ”Ja, sa de två lössen, men nu är vi tillbaka i Kjell Lönnås mustasch igen!!!”

Dum, dummare.

Ett nudistpar med en liten son promenerar på stranden. Sonen ser sig nyfiket omkring. -Mamma, vad beror det på att alla tanter har större bröst än dig? -Jo, så här är det: Ju större bröst man har, ju dummare är man. Promenaden fortsätter tills sonen stannar till och undrar: -Mamma; varför har alla farbröder större snopp än pappa? -Jo, det är samma sak som med brösten: ju större snopp, ju dummare är man. Sällskapet kommer ifrån varandra och mamman vänder sig mot sonen och frågar: -Har du sett pappa nånstans? -Ja, han står där borta. Han pratar med den dummaste tanten på stranden och han blir bara dummare och dummare!

Ha en underbar lördagskväll! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...