Allmänt

En trött måndagskväll…

fikabricka11

 

God kväll på er alla!

 

Då var fikabrickan framdukad och vi sitter och kikar på ”2 1/2 men”. Senare blir det ”CSI” och det är nog ungefär vad jag orkar med idag. Jag har suttit halva dagen i nagelhörnan och är precis toktrött ikväll. Förhoppningsvis betyder det en god natts sömn sedan. 🙂

 

books1

 

Däremot ska jag försöka orka med att titta igenom de här två böckerna som Veronica kom hit med idag. Jag har skummat igenom den ena och av det jag har sett verkar det vara en massa roligt i den. 😀 Jag älskar såna där kul pysseltips med ätbara saker som man kan ge bort som presenter, till exempel kryddade oljor, marmelader och annat. Den ena boken här heter Vackert & ätbart av Lena Holmsäter och Ulrika Jidström Claesson. Den andra boken är en samling med massa olika desserter ifrån Allt om mat. Den har jag inte hunnit titta i än, men den ser mer än spännande ut. 😀

 

Sedan hade jag egentligen tänkt sätta på en uppsättning nya lösnaglar som jag dekorerade idag. Jag klippte ner mina egna härom dagen, jag tyckte de behövde få växa upp nya och fräscha. Men jag orkar nog som sagt inte sitta med det ikväll, så det får bli i morgon.

 

Nu ska jag kika vidare på 2 1/2 men, mumsa på makroner och slappa i soffan. 😀

Ha en jättefin kväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Tack så jätte mkt.=D Mmm den brickan hade jag velat ha =)
  Ja absolut det får vi göra 😀
  Brukar ni vara här i trakterna?

 2. Åååå ja det hade varit jätte kul =)

 3. säger:

  SV: Ja prova, det är riktigt gott! Är enkelt och går rätt snabbt att göra också 🙂

  Ska kika på vad jag kan hitta och se om jag kan ”låna” hem syskonen lite. Längesen jag hade de hos mig nu. Vi brukade alltid baka förr men det var över ett halvår sedan sist. Lite tråkigt att det blivit så men nu kanske man kan komma igång igen 🙂

  Ha det bra,
  kramar!

 4. säger:

  Hej!

  2 ½ men funkar alltid! 🙂

  Tack för alla söta kommentarer! Har inte hunnit med bloggen senaste tiden och är ledsen att jag inte svarat. Ska försöka bättra mig!

  Leo hälsar lite extra till Loxy!
  Kram Leo & Lea

Kommentarer är stängda.