Allmänt

Ännu en vintermorgon…

godmorgonnalle12

 

God morgon på er, eller vad man nu ska säga vid den här tiden.. 😉

Jag har faktiskt varit vaken lite längre än så här. *s* Men det kom en massa annat i mellan innan jag hamnade vid datorn. Av nån anledning var jag riktigt trött i morse trots att jag sovit hela natten. Men nu börjar jag äntligen piggna till lite.

Det har inte hänt något mirakel under natten utan vi har fortfarande vinter med massa snö och massa minusgrader. (i min värld är 8 minus massa i allafall…*s*) Så jag ska ägna dagen åt inomhusaktiviteter, nagelpyssel bland annat, och så ska jag städa ur och organisera om lite skåp här hemma som är rena kaoset. Med tanke på hur dom ser ut så är det nog ungefär det jag hinner med idag. 😛

 

Hoppas ni får en fin dag därute i allafall, och inte har för mycket problem med snön.

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...