Allmänt

En underbar vårdag!

minavisit4

 

Hej på er!

 

11+ i skuggan nu på eftermiddagen. Det kan man ju ändå inte klaga på, eller hur? 😀

Själva har vi precis vaknat ur en liten middagsvila, mina grabbar och jag. Så nu är det dags för mig att starta med middagen. Potatis med kall picnicbog, sommargrönsaker och remouladsås. Helt perfekt en solig och mild dag som denna. 🙂 Det är typiskt sån mat som jag älskar att äta på sommaren ute på balkongen. Frågan är om vi inte skulle kunna sitta därute och äta idag egentligen. Solen steker därute sen några timmar tillbaka och det är helt vindskyddat. En tröja bara så.. Hmm..ska nog duka där idag tror jag. 😀 

Så nu ska jag sätta igång med maten här och sen ska jag ner till mamsen och träffa syster Nicole. Jag ska få en klänning av henne. 😀 Ska bli såå kul att se vad det är för någon. 

 

Ha nu en fortsatt fin eftermiddag alla, och njut av solen!

På återseende senare! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...