Allmänt

Syster Nicole på besök idag… :-)

morgonkopp1

 

God morgon på er alla!

 

Idag var jag lite tidigare på benen än igår – och än vad jag trodde – för min syster bestämde sig för att väcka mig bara för att hon var vaken. 😛 Så nu sitter jag med kaffekoppen och väntar på att hon och kompisen ska dyka upp på en liten fika. Idag är det packning som gäller, men eftersom hjärtat jobbar så lär jag inte få bort så mycket till nya lägenheten idag. Vissa lätta saker kanske, men jag orkar bara inte släpa på pirran full med tunga lådor. Min rygg sade ifrån för flera dagar sedan. Men liiite saker kanske jag får över… 😉

 

emma1

 

Systra mi Nicole kommer idag som sagt, och jag misstänker att det behövs göras en del med hennes naglar idag. *s* Om inte annat så för min egen skull. Jag kan ju inte låta henne gå omkring och skylta med värsta hemska naglarna och säga att det är jag som har gjort dem..Hehe! Så idag blir det påfyllning på henne och kanske en ny design, det får jag se.

Hur som helst så har Nicole startat upp sin blogg – Andariel.se – igen, för alla er som har frågat mig efter den. 😀

Nu ska jag först och främst dricka upp mitt morgonkaffe, och sen är det dags för lillemans morgontur.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...