Allmänt

God morgon i vintermörkret…

matbild1

 

Finns det något mysigare än en skinkmacka och te på morgonkvisten.. 😀

Hej på er därute alla!

 

Hoppas ni har haft en god natt. Jag har fått sova lite i mellan varven, men det har ändå blivit en hel del springande uppe. Så är det, och inget att göra åt. Jag kommer nog ur den här perioden också till slut – som alltid.

Idag har jag som sagt en del att göra med tvätt, ännu mer inläggning och så mamsens hår som ska färgas. Och så blir det lite fika när hon är här förstås. 🙂 Det blir inte mycket gjort varesig med bloggen, nagelpyssel eller annat just nu, men det är så mycket annat nu till jul så det får helt enkelt vänta. När helgerna är över börjar den tråkigaste perioden jag vet. Januari, februari… Dystraste månaderna på året. Det är då man ska åka utomlands egentligen, och njuta av sol och värme tills våren kommer hit till Sverige. 😀

 

Men så blir det inte för vår del i år i allafall, så det är bara att hitta på saker som piggar upp en lite i vintermörkret.

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till, kolla mina mail och lite annat och sen är det dags att sätta i gång här. Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej, Såg dina fina balkonglådor, jag har samma fundering (börjar få panik, inte många dagar kvar…) och undrar hur du fått det att sitta fast så att det inte bara åker omkring, eller är det inga problem? Funderade på om man måste fylla med sand eller nåt?

  Ha en riktigt god jul!

  Kram Linda

 2. Cherlindrea säger:

  Linda: Hej! Ja, jag gjorde också det där i ren panik…haha! Egentligen hade jag tänkt surra det runt räcket, men jag tyckte det blev bra så här också.
  Nej, jag har ingenting i lådorna. Men jag har väldigt mycket granris. Jag började med att lägga några grenar på snedden på ena sidan och sedan på den andra. Sen har jag varvat varannan sida och liksom stuckit in grenarna i varandra i lådan så att dom har låst fast sig typ. Svårt att förklara, men när det börjar bli en hög med grenar så är det ganska enkelt att bara sticka ner dem i mellan varandra. Från början får man dock lägga dem omlott så att de stannar kvar. Hoppas du förstår hur jag menar. 🙂
  Tack så mycket och ha en jättefin jul själv! 😀
  Kram//Indra

Kommentarer är stängda.