Allmänt

Rostfritt

När jag kikade runt lite på nätet idag så hittade jag som vanligt en massa snygga måste-ha-saker. Jag är fortfarande lika förtjust i rostfritt, speciellt till köket, men även i badrummet tycker jag det är fräscht. Och som vanligt hittade jag det mesta på en av mina favoritsajter, Designonline.se. Superbra sajt med designprylar till vettiga priser, (och en del ovettiga också förstås) och snyggt upplägg.

Jag var bara tvungen att sno ihop ett litet collage över mesta favoriterna. Priser finns på designonline för den som ser något som lockar.

Överst Divine set med flaskor för Olja/Vinäger och Salt/Peppar. Design: John Sebastian

Under till vänster: Stelton Salladsskål ingår i Steltons Cylinda-Line. Design: Arne Jacobsen

Under till höger: Appetize förrättsbestick (designprisvinnare) Design: Nedda El-Asmar

Nedan till vänster: Salladsbestick från Steltons Cylinda-Line. Design: Arne Jacobsen

Nedan till höger: Sinko diskpropp till diskho, badkar & handfat. Design: Olof Hansson

Titta & njut! smiley

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...