Allmänt

Loxy & husse.. :-)

loxyhusse2Nu säger vi god natt, Håkan, Loxy & jag. Och resten av gänget också förstås, Gizmo, Sassie, Tinky & Legolas. Jag är helt slut i kväll, så i natt hoppas jag verkligen att jag får sova. Även Håkan är dödstrött, men det är kanske inte så konstigt. Han var trots allt på fest i går kväll och iväg till Lidköping på HD’n idag. Btw, det där var ju också en j-a historia. Det står i motorcykelkalendern att MC-Konsult ska ha öppet hela helgen med bland annat testkörningar, men när dom kommer dit så är det tvärstängt. Verkligen tokroligt att köra drygt 12 mil helt i onödan…

Vi lade oss och vilade när Håkan kom hem och tog oss inte upp förrän 21.30 i kväll. *s* Det är ju inte klokt! Då kunde man ju lika gärna ha legat kvar för natten i stället. Men vi satt och slözappade på tv’n en stund och fastnade i ”Robin Hood – Prince of thieves” med Kevin Kostner, en riktigt kultrulle numera. I brist på annat hemma, så poppade jag en skål med popcorn och blev fullkomligt terroriserad av Gizmo som upptäckte vad det var vi åt. Han älskar popcorn, och satt brevid mig i soffan och slängde ut en tass då och då och försökte sno åt sig ett popcorn. Han fick ett ibland också, men det gäller att vara snabb, för han hugger till sig popcornet så häftigt att fingrarna nästan ryker dom också. *skratt* Roligt att se att han var så pigg och livlig i kväll i allafall, gammelmannen. smiley

Men nu har hela gänget gått och lagt sig och jag tänker följa deras exempel. Hoppas ni har haft en fin dag och kväll och får en riktigt god natt. Ses i morgon igen, om jag inte kikar in i natt förstås. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...