Allmänt

Poppis loppis i luckan! =))

fynd1

fynd2

Så vitsiga var Borås Tidning i sin rubrik om baklucke-loppisen som vi var på i går, min mor och jag. *s* Men jag hade rätt i mina misstankar om att det var bra mycket större i år än förra året, som ju var första gången. Artikeln kunde berätta att det i september, då första loppisen hölls, stod 46 bilar på Byttorps Idrottsplats parkering. I går var där 112 bilar. Fler än dubbelt så många alltså. =)) Loxy och den där lilla vovven på bilden ovan hade en hel del att diskutera varenda gång vi råkade gå förbi, och dom satte fart i varenda hund på området, så jag valde lite andra vägar efter tredje eller fjärde misstaget. *s*

fynd3

Att Borås Tidning var där och gjorde ett reportage hade jag fullt klart för mig, eftersom jag var en av dem som fick berätta vad jag hade gjort för fynd under dagen. Då, när dom kom fram, hade jag inte hunnit med så mycket mer än ljusstakarna, tekannan och mammas lampa. Men som jag visade igår, så gjorde jag ju en hel del fler fynd än så.

Begriper inte varför man alltid ska se så himla knas ut på foton som hamnar i tidningen??? En kompis kände inte ens igen mig, om det inte hade varit för mitt namn som stod under. *s*

fynd4

fynd5

Kul grej i allafall tycker jag. Och kika gärna in på bt.se och kolla på webtv-klippet ifrån loppisen också. Nästa helg är det ny bakluckeloppis, denna gången på en idrottsplats nedanför Hedvigsborg, jag vet inte vad den heter, men det kommer väl fram tills dess. Vem vet, man kanske drar dit en sväng också. smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...