Allmänt

Underbara hundshampon

Eftersom min odrägliga lilla rackare undersökte kattlådan lite för närgånget igår, så missade jag halva Criminal Minds bara för att jag var tvungen att stoppa odågan i badkaret. Det brukade vara en ganska blöt historia förr, om man säger så. Men numera har han vant sig och njuter verkligen av det varma vattnet, liten frysskit som han är.

För min del är det numera ett rent nöje (så vitsig jag var där..) att bada honom. Jag har nämligen införskaffat några helt underbara hundschampon. Inte nog med att dom doftar oerhört fräscht och gott, Loxy’s päls blir som sammet efteråt. I vanlig ordning hade jag ju beslutsångest när jag väl hittat några schampon som jag skulle välja mellan, så jag valde några stycken för säkerhets skull.. Alla finns att köpa på nätet och vill du prova något av dem eller läsa mer om produkten så kan du göra det på följande sajter:

Längst upp till vänster: Top Performance schampo med en helt underbar doft av babypuder + Top Performance balsam med en frisk doft av körsbär. Det här schampot speciellt är helt fantastiskt! Jag har aldrig känt Loxy’s päls så len och doften av babypuder kan ju göra vem som helst lyrisk. Båda finns att köpa på Le Chien.

Längst upp till höger: Oh My Dog parfym doftar underbart milt och rent. Observera att det inte är en parfym du sprayar direkt på hunden som en ”människoparfym. Bäst att förtydliga det för att undvika ett himla liv om förmänskligande av hundar. Man kan förslagsvis spraya lite på hundens borste innan man vårdar pälsen. Loxy är korthårig men han älskar att bli borstad och dessutom är det en perfekt form för massage.

Parfymen finns att köpa på Härliga Hund.

Nedan till höger: Oh My Dog schampo. Samma serie och samma härligt milda doft som hos parfymen och pälsen blir fantastiskt mjuk. Finns även den på Härliga Hund.

Nedan i mitten: Pucci schampo och balsam/glansspray. Schampot doftar litegrann som pepparmint och balsamsprayen har en jättefräsch men lätt doft av blommor. Jag älskar de här produkterna, men jag skulle nog vara lite försiktig med att använda balsamsprayen och parfymen under sommaren när getingarna är som mest ettriga. Jag skulle kunna tänka mig att de reagerar likadant på dessa som på ”människoparfym” och dras till doften.

Dessa produkter kan du köpa på Fashion for Dogs and Cats.

Ett litet tips på riktigt bra schampon som jag till sist fastnade för efter ett intensivt letande och läsande om olika produkter på nätet.

//Indra

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...