Allmänt

Sent ute idag..

loxymorgon98

 

God middag på er alla! Jag har försökt skriva det här ”morgon”inlägget i typ 2 timmar nu, men bara blivit avbruten hela tiden. *skratt*

 

Hur som helst – hoppas ni har haft en god natt. Jag slocknade som ett ljus i går, totalt utslagen. Jag hann faktiskt se klart filmen vi kollade på, men jag kommer knappt ihåg vad den handlade om, så jag misstänker att jag har brunnit av ett antal gånger unden kvällen. *s*

 

Idag ska jag fixa lite här hemma och laga en ”måndagsstek” till middagen idag. 🙂 Vi har haft så mycket annat i helgen så det passade sig inte riktigt då. Men idag ska det bli av i allafall. Jag ska laga efter ett recept som min kompis Gun har, du hittar det här på hennes blogg.  Jag har ätit den här steken hos henne tidigare, plus att hon lagat den hemma hos oss en gång, och den är fullkomligt ljuvlig!

 

Och under tiden steken kokar så har jag en hutlöst stor disk att ta hand om. Det är helt galet! Jag hann inte diska igår efter vår lilla kräftis med kompisarna i lördags, och självklart har det fyllts på ännu mer sen dess. Så jag lär få stå med händerna i diskvattnet i ett par timmar idag. *s* Varför har jag inte plats för en diskmaskin?! Kan man ha den i garderoben tro? 😛

 

Jaja, jag får väl sätta igång här om jag ska få något gjort idag. Men jag återkommer senare, med foton ifrån helgen.

Ha en toppendag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. åh, du har oxå en STOR disk som väntar. jag med (ler).

    kram å ha en bra måndag

  2. Vilken lyxig middag:) Hur hinner du med? Och nu kom jag på att jag bara måste fråga en grej som jag tänkt fråga länge;) Vad jobbar du med vännen?=) hihi det borde jag ju veta eftersom vi är vänner;) *skäms*

    Kram<3 Ha det toooppen:D

Kommentarer är stängda.