Allmänt

Borta i två dygn…

me1

 

Hej på er alla bloggvänner och läsare!

 

Nu är jag tillbaka – efter 1 1/2 dygns total tystnad. Sorry! 😉 Men jag har inte hunnit med bloggen de sista två dagarna, jag har haft fullt upp med annat.

Igår stod jag i köket hela dagen och lagade mat och fixade tillbehör till kräftorna på kvällen. Lite roliga recept kommer upp senare, för det var grejer som man kan ha när som helst, inte bara till kräftskivor.

Sedan hade vi en supertrevlig kväll med våra vänner, och inte förän vid halv två-tiden på natten var vi klara att hoppa i säng. Då var jag en smula för trött för att blogga. 😛

I morse hann jag knappt vakna förän jag fick slänga mig in i badrummet och göra mig i ordning för dagens mc-tur till Alboga med gänget, och när vi kom hem på eftermiddagen dök min syster upp här hemma och då åkte kaffebryggaren på förstås. Sen slocknade jag som ett ljus, efter två intensiva dagar och med bara lite sporadisk nattsömn i mellan. Så först nu hann jag sätta mig en stund och slänga ner ett litet livstecken. 😀

 

Ingen migrän den här gången alltså, utan bara väldigt fullbokad. 😉

 

Nu ska vi ta en liten kvällsmacka här, Håkan och jag. Men jag återkommer i morgon med en bildrapport från helgen. Jag har massor av foton, recept och shopping att visa, och underbara bilder utifrån Alboga gård. 🙂

 

Ha en jättefin kväll alla, och må så gott – och på återseende i morgon bitti. =))

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    haha,det låg nog en gnutta sanning i det där..jag är nog mest ”Romeo:ig”, haha 😀

    Va härligt det låter med en mc-tur! Smått aviss 🙂

  2. säger:

    Hoppas du hade en härlig helg. Kramar från oss tre på ÖA.

  3. Jadå detär ingen brådska 🙂 svara när du har tid. hehe. tack så mycket 🙂

Kommentarer är stängda.