Allmänt

God mat med familjen på Cyrano ikväll!?

19B734C5-7FFB-4588-B963-2C26F0839F91God kväll på er!

Då var denna dagen snart slut. Jag kom precis hem efter en mysig middag med mamma, syster Nicole och lillebror Dennis på restaurang Cyrano här i stan. ? För den som inte vet så är det restaurangveckan denna veckan i Borås, ett jättetrevligt koncept där flera restauranger erbjuder en tvårätters middag för bara 225 kronor. Man har tre förrätter och tre varmrätter att välja på, ofta kött, fisk och vegetariskt. Vi brukar passa på att gå ut och äta då, ofta på ställen vi inte provat förut. För det är ju ofta så att man väljer de ställen man känner till och vet att man gillar när man väl går ut. I varje fall är vi såna, vi håller oss lite inom vår comfort zone. Restaurangveckan är ett ypperligt tillfälle att testa nya ställen. Och ikväll var vi på Cyrano för första gången. Bara lillasyrran hade varit där innan.

092ABAA5-09B5-464D-A5AD-EA616549C5B8Cyrano är ett jättemysigt litet ställe med underbar mat och trevlig personal. En sån där liten charmig restaurang som man gärna sitter kvar på och småpratar och myser när man ätit färdigt. Tre av oss valde Calamares, bläckfiskringar med aioli till varmrätt och en tog vitlöksmarinerade musslor. Båda förrätterna lika goda. ?

Till varmrätt valde brorsan pulled pork med potatismos medan vi andra tog vedugnsbakad laxfilé, och även detta var supergott! Så vi kommer definitivt att gå hit igen. Nästa gång tar jag med mig maken tänkte jag. ☺️
***

F52A3884-5A72-498C-B3CD-4F759E1FF39B

***

Innan vi gick därifrån ställde vår trevliga servitris upp och tog ett lite mer normal bild än ”groupien” som vi försökte oss på. ?
Men som alltid saknar jag min andra lillasyster Tess som bor alldeles för långt bort för ett par timmars spontanbesök på restaurang en kväll. ??

Nu ska jag softa lite i soffan innan det är sovadags för min del. I morgon är det en ny dag. ?

Ha en fortsatt fin kväll alla! 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...