Allmänt

Nyfångad abborre till middag… :-)

today1


God kväll på er alla!


Då har vi kommit in ifrån eftermiddagens promenad utmed vattnet, Håkan och jag. 🙂 Det har blivit en vana att vi tar den turen med Loxy ett par gånger om dagen, hur härligt som helst i det här sköna vädret.

Middagen idag var helt outstanding! Stekt abborre som Håkan och hans pappa drog upp tidigare idag. 😀 Såå himla gott! Vi har ju faktiskt lite sjöar där vi bor också och Håkan tycker ju om att fiska och har till och med en riktigt fin fiskeutrustning. Så förhoppningsvis fick han lite mersmak idag och kan börja dra upp middagsfisken när vi kommer hem. *skratt* Det vore ju mysigt! 😀


today2

I eftermiddag har vi också flyttat ifrån det första övernattningsrummet som vi har hyrt sedan vi kom upp till Härnösand. Vi brukar ju alltid bo i ett uthyrningsrum i samma hus som Håkans föräldrar, men vi var för sent ute med bokningen i år så det var upptaget de första dagarna vi var här. Det var ju en himla tur att det löste sig ändå, och vi har alltså bott i ett liknande rum i Håkans brors hus i stället. Men idag blev alltså vårt ”vanliga” rum ledigt och det är förstås lite enklare att bo i samma hus. Dessutom, det måste jag erkänna, så är det mycket hemtrevligare i det vanliga rummet så jag trivs lite bättre där. Men det hade ändå inte varit några som helst problem om det inte varit för en sak. Något eller några i det andra rummet har bitit eller stuckit oss varenda natt vi har sovit där, något vars bett kliar något helt otroligt! Jag vill helst inte veta vad det var, men bäddsoffan vi sov i var otroligt dammig när vi kom dit och trots vädring och dammsugning så jag har varit genomförkyld varenda morgon. Snuvan har försvunnit så fort vi har lämnat rummet och återkommit på kvällen igen. Så jag misstänker att det inte var helt fräscht där. :-/ Men nu har vi som sagt var flyttat så vi får väl se hur man mår i morgon bitti.


Nu ska jag förflytta mig över till soffan och umgås med de andra framför tv’n en stund. Hoppas ni haft en jättefin dag alla! Jag återkommer i morgon igen.

Sov så gott när det är dags!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...