Personligt Vardagsbetraktelser

Vilat en stund – tillbaka på en stekhet balkong…

me-and-11

27 grader i skuggan säger vår termometer. Då kan jag bara gissa hur många grader det är här på balkongen. *pust* smiley Men parasollet är konstant uppfällt och vinklat och jag gör allt för att undvika direkt sol. Idag har jag dock haft en del problem med huvudvärk, så jag har fått pausa lite då och då med mina balkongvistelser och vila en stund.

I morgon kommer mina två systersöner Hugo och Hampuz hit till Borås och ska vara hos mamma tills på söndag medan Therese och Franz ska på Shetlandsträff. Då ska jag passa på att sticka ner dit och umgås med dem. Det blir ju inte så ofta tyvärr, eftersom dom bor såpass långt bort. Men i morgon ska kameran med. smiley Det hoppas jag förövrigt att syrran har med sig till träffen också. Det låter som en riktigt kul grej det där, med föreläsningar, tipspromenader m.m.

Nu ska jag jobba lite med deras hemsida. Det vore roligt om den kanske blev klar tills dom kommer för att hämta sina busungar på söndag. smiley Det är inte helt omöjligt om jag jobbar på ordentligt.

Ha en mysig kväll alla och på återseende lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...