Blommor & växter Inredning & design

Krukväxtdekorationer

blomdekorationer1

Något som jag tycker är roligt att göra till våren, och riktigt ”vårligt” dessutom, är att dekorera mina gröna krukväxter lite. Jag brukar sällan hänga upp sommargardiner eller lägga på sommardukar förrän sommaren verkligen är här på allvar, men lite smådetaljer här och där piggar alltid upp i ett vintertrist hem.

Dom här små blomsterpinnarna hittade jag på IDÉA i Knalleland i helgen, en jättemysig liten inredningsbutik, som tyvärr ska stänga igen snart. Klicka på bilden så syns dom lite tydligare. De rosa hjärtanen som också hänger i trädet kommer ifrån blomstergruppen som jag fick utav Carina på Loxy’s 3-årskalas. Jag tog vara på alla söta småsaker i gruppen när blommorna vissnade, och dom passade perfekt nu. smiley Idén om de röda hjärtanen i krukjorden fick jag när Helén och jag stod och kikade på likadana inne i en annan butik i Knallerian i helgen. Också en lite rolig grej tycker jag, som piffar upp en annars lite tråkig kruka.

Tyvärr tycker även Loxy att dom där hjärtanen är jätteroliga, så han snor dom för mig hela tiden. *s*

Sist ut måste jag ju bara visa vad jag fick av Håkan när vi var på Elmia-mässan i Jönköping för några veckor sedan. Det har absolut ingenting med blomsterdekorationer att göra, men helt klart värd att visas upp. En ROSA Harley-Davidson pläd!! smiley

hdfilt1

 

 

 

 

Världens coolaste pläd alltså, det finns ju ingen som helst tvekan om det! *skratt*

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...