Vardagsbetraktelser

Kvällsfika

Härom kvällen hade vi en liten spontan kvällsfika här hemma, med sällskap av Jari, Helene och min mamma. Och förutom ett par helt underbara mjukis-sockor som är en nödvändighet på våra iskalla golv, och som dessutom var ROSA…smiley så dök Helene och Jari upp med den här helt ursöta marsipan-chihuahuan. Vi var väl rörande överrens om att konditorn kanske inte riktigt visste hur en chihuahua ser ut exakt, men jag tyckte ändå det var en perfekt kopia av min tjocka Loxy. Haha! Jag har ju bara inte hjärta att äta upp den, så den står där i kylskåpet fortfarande och tas fram för beundran med jämna mellanrum. smiley

 

 

 

 

 

 

Sen var det fika, med svärmors hembakade kakor och Håkans helt ljuvliga morotskaka. smiley En jättemysig kväll som vanligt, i goda vänners lag.

Tack så jättemycket, Jari & Helene för jättemysiga presenter smiley och tack alla, för trevligt sällskap. Nu borde väl i rimlighetens namn min födelsedag vara över. *Skratt* Av någon anledning drog den ut över hela veckan. Hehe!

Önskar er alla en fin söndag, för er här nere i våra trakter i dimma dock. smiley Nu ska vi iväg på aktion och se om vi kan göra några klipp.

// Indra – Åter tillbaka efter några dagars återhämtande av förlorad sömn.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...