Vardagsbetraktelser

Vårbilder från Kolbränningen

byttorp1

Jag har lite svårt att sova i natt igen, så jag satt här vid datorn och gick igenom lite gamla foton ifrån tidigare år. Då hittade jag det här kortet i en mapp som jag hade döpt till ”Första sommardagen -07”. Jag minns den där dagen som om den vore igår. Det var verkligen första sommardagen för året, enormt varmt, soligt och överhuvud taget första dagen som man kunde gå barärmad ute tidigt på morgonen som vi gjorde här. Vi var nere vid Byttorpssjön i folkmun, eller Kolbränningen som sjön egentligen heter, med hundarna och en kylväska packad med nybakad sockerkaka och en termos med kaffe. smiley Det blev en riktigt mysig morgonstund där nere vid sjön, med vovvar som fått smak på sockerkaka. *s*

 

byttorp2

Nu när jag såg de här fotona så begriper jag inte varför man inte gör det här oftare? Vi bor ca 7-8 minuters gångväg från sjön, så vi har kortast möjligast väg till ett jättemysigt ställe att promenera och fika på. Och ändå är man nästan aldrig där. Jo, min mamma är där ganska ofta men jag…?! Nej, jag borde verkligen skämmas! Och skärpa mig! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...